Professioneel (energieneutraal) advies

Onze energiecoaches helpen je op weg met de eerste stappen naar het verduurzamen van je woning. Voor de meer complexe technisch of bouwkundige vragen kun je rekenen op één van onze onafhankelijke energieadviseurs.

Nodig onze energieadviseur bij jou uit!

Je weet al wat jouw ambitie is voor het verduurzamen van jouw woning maar wilt onafhankelijk advies. Je wilt bijvoorbeeld gasloos gaan wonen of twijfelt of je nu de schil van woning aan de buitenzijde of van binnen verder moet isoleren. En is een warmtepomp nu een slimme oplossing? Met andere woorden je weet waar je naar toe wilt, maar hebt vragen over welke stappen te nemen en in welke volgorde.

Hoe werkt het?

Na jouw aanmelding nemen we telefonisch contact met je op. We bespreken dan kort jouw wensen en vragen en de mogelijkheden voor een fysiek bezoek ivm de huidige corona-situatie. Op basis daarvan gaan we na wie van onze professionele adviseurs je het best kan helpen. Deze adviseur neemt dan contact met je op voor een afspraak bij jou thuis.

Onze adviseurs bezitten een technische achtergrond of een bouwtechnische achtergrond en een brede ervaring. Bij het bezoek bij jou thuis neemt de adviseur eerst uitgebreid jouw wensen door en neemt de woning in detail op. Op basis daarvan komt hij of zij met een gedegen advies wat je wel, maar ook wat je niet moet doen. En ook belangrijk: in welke volgorde.

Met dit advies ben je goed toegerust om volgende stappen te nemen in het (verder) verduurzamen van jouw woning.

Wat kost het?

De kosten van een bezoek en het advies van de energieadviseur zijn afhankelijk van jouw vraag. Als richtlijn kost een ‘gemiddeld’ adviestraject € 350. Als je een advies wilt over het ‘gasloos’ worden dan zijn de kosten veelal ongeveer € 550. Je krijgt vooraf van ons altijd een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent en krijg je geen verrassingen achteraf.