Energiecoach bij jou thuis

Nodig onze energiecoach bij jou uit!

Je wilt energie besparen. Maar welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? Maak een afspraak voor een bezoek van een energiecoach bij jou thuis. Een gesprek met hem of haar kan je snel inzicht geven in voor jou interessante maatregelen.

Hoe werkt het? 

Na jouw aanmelding nemen wij contact met je op voor een afspraak.  Je krijgt van ons ook een uitnodiging per mail om een Hoom woningdossier in te vullen. Dit is een elektronisch dossier voor jouw woning. Je kunt daarin alvast gegevens van jouw woning en energieverbruik invullen.

Als de energiecoach bij jou thuis komt zal deze samen met door de woning lopen en met jou de mogelijkheden voor besparing en verduurzaming doornemen. Deze mogelijkheden registreert hij voor jou in het Hoomdossier. Soms ter plekke, soms achteraf. Je krijgt in ieder geval een overzicht van de mogelijkheden en een indicatie van de eventuele kosten en besparingen.

In het Hoomdossier is een stappenplan te vinden voor nu en voor de toekomst. Zo weet je welke maatregelen je direct kunt nemen en welke je beter even kunt uitstellen. Wil je daarna hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan, dan kun je eenvoudig opnieuw contact met ons opnemen via het Hoomdossier.

Wat kost het?

Dat verschilt per gemeente.  In een aantal gemeenten is dit gratis, andere gemeenten vragen een eigen bijdrage. Als wij contact met jou opnemen kunnen wij jou informeren wat voor jouw gemeente op dat moment geldt.

Direct aanvragen

Wil je meer comfort in huis én bijdragen aan het milieu? Vraag het adviesgesprek direct aan! Vul jouw emailadres in aan de rechterkant van aan deze pagina. Wij nemen contact op voor een afspraak.

Aanvraag energiescan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.