Voor huurders

Bazalt Wonen en Woonstichting Altena gaan hun huurders helpen met het besparen op hun energiekosten. Ze doen dat in samenwerking met de gemeente Altena, die haar activiteiten richt op de woningeigenaren in Altena.

Via dit energieloket van de gemeente Altena, Altena Woont Slim, geeft de gemeente informatie aan huurders en woningeigenaren.

Om huurders te informeren en te helpen met kleine maatregelen worden energiecoaches ingezet. Energiecoaches zijn mede-inwoners die andere inwoners van Altena willen helpen energie te besparen. Bovendien krijgen inwoners bij het bezoek van een energiecoach een kortingsbon waarmee ze energiebesparende producten kunnen kopen in de slimbesparenshop.

Met kleine maatregelen kunt u al eenvoudig 10-15% op de energiekosten besparen!

Voorbeelden van eenvoudige maatregelen:
  • Het vervangen van gewone of halogeenlampen door led-lampen
    De energiecoach helpt met het uitzoeken van de juiste ledlamp; met de kortingsbon van € 50,- kunt u al direct een aantal ledlampen kopen. Met ledlampen bespaart u tot 50% op de energiekosten. Ze gaan bovendien veel langer mee.
  • Radiatorfolie achter de radiatoren
    U kunt eenvoudig radiatorfolie achter de radiatoren te plaatsen met de bijgeleverde magneten. Zo zorgt u er voor dat alle warmte de woning in straalt.

Afspraak met een energiecoach
Wilt u een afspraak maken met een energiecoach? Vul dan het bijbehorende formulier in. Wij zullen dan snel contact met u opnemen voor een afspraak.

Ja, ik plan graag een gesprek met een energiecoach in!

Stap 1 van 2