Energiecoach bij jou thuis

Nodig onze energiecoach bij jou uit!energiecoach

Je wilt energie besparen. Maar welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? Maak nu een afspraak voor een bezoek van een energiecoach bij jou thuis. Een gesprek met hem of haar geeft je snel inzicht in de mogelijkheden!

Hoe werkt het? 

Na jouw aanmelding nemen wij contact op voor een afspraak. Bij het bezoek van de energiecoach zal deze samen met jou de mogelijkheden voor besparing en verduurzaming doornemen. Deze mogelijkheden registreert hij voor jou in het Hoomdossier. Je krijgt in ieder geval een goed overzicht van de mogelijkheden en een indicatie van de eventuele kosten en besparingen.

In het Hoomdossier is een stappenplan te vinden voor nu en voor de toekomst. Zo weet je welke maatregelen je direct kunt nemen en welke je beter even kunt uitstellen. Wil je daarna hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan, dan kun je eenvoudig opnieuw contact met ons opnemen via het Hoomdossier.

Wat kost het?

De energiecoach is in Altena helemaal gratis!

Direct aanvragen

Wil jij energie besparen en bijdragen aan een betere leefomgeving? Maak dan meteen een afspraak. Laat je gegevens achter op het formulier aan de rechterkant van de pagina. Wij nemen contact met je op voor een afspraak!

 

 

We zoeken energiecoaches!


We ontvangen veel aanvragen voor een bezoek van een energiecoach. Dit komt o.a. door de hoge energieprijzen, aandacht voor duurzaamheid, etc.

Wil jij andere inwoners helpen door energieadvies te geven? Lees dan verder en meld je aan als energiecoach!

Hoe word ik energiecoach?