Gratis naar beurs ‘Huis & Energie’ in Den Bosch

Met de sterk stijgende gasprijzen loont het nog meer om uw huis energiezuinig te maken. Maar waar begint u en welke isolatie kunt u gebruiken? Om u op weg te helpen geeft de gemeente 250 toegangskaarten ter waarde van €20,- weg voor de beurs Huis & Energie. Vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni kunt u duurzame woonoplossingen bekijken en vergelijken.

Het is een klus om uit te zoeken hoe u uw woning energiezuinig en toekomstbestendig maakt. Op de beurs Huis & Energie in de Brabanthallen in Den Bosch ontdekt u verschillende duurzame woonoplossingen waarmee u veel geld kunt besparen. De gemeente geeft 250 inwoners van Altena de kans om de beurs gratis te bezoeken.

Duurzaam Droomhuis

Centraal op de beurs staat het Duurzaam Droomhuis, een modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. In het droomhuis zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alle woonoplossingen te demonstreren en toe te lichten.

Tekeningen, rekeningen en foto’s

2 mensen bij een groot scherm op de beurs 'Huis & Energie'Rondom het Duurzaam Droomhuis staan 100 kramen met experts. Vergeet niet om bouwtekeningen, energierekeningen en foto’s van uw huis mee te nemen. Zo kunnen de exposanten en adviseurs meedenken en adviseren. Zij weten vaak direct hoeveel u kunt besparen, wat de opbrengst van zonnepanelen is en wat u moet isoleren voor u een warmtepomp installeert.

Gratis toegangskaarten

Gebruik bij het bestellen op Huis & Energie kortingscode ALTENA2022 voor gratis kaarten. De beurs is op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni van 10.00 tot 18.00 uur (op zondag tot 17.00 uur) in de Brabanthallen in Den Bosch.

Meer informatie: www.huisenenergie.nl