Hybride warmtepompen

De nieuwe collectieve inkoopactie hybride warmtepompen start binnenkort.

Meld u nu aan!

Wilt u besparen op uw energierekening? Maar heeft u geen idee hoe u dat door kleine maatregelen kunt doen?

Maak dan een afspraak met de gratis energiecoach, bezoek het energiespreekuur of boek een House Warming Party!

Maak nu een afspraak met een energiecoach en u krijgt een kortingsbon van € 50,- voor energie-bespaarproducten uit de woonslimshop. Deze actie loopt tot en met 30 november 2021.

U bespaart niet alleen geld, maar u draagt ook bij aan de verduurzaming van uw omgeving!

Energiecoach bij jou thuis

Wil jij slim besparen? Maak nu een afspraak!

Flyer gratis bezoek energiecoachEnergiecoaches

AltenaWoontSlim heeft energiecoaches die samen met jou bij je thuis komen kijken hoe jij energie kunt besparen of jouw woning kunt verduurzamen. Via het aanvraagformulier maak je meteen een afspraak! Na je aanmelding neemt één van onze energiecoaches contact met je op voor een afspraak bij jou thuis.  De gemeente Altena zorgt er voor dat je je gratis door een energiecoach kunt laten adviseren.

House Warming Party

Ben jij benieuwd of je slim kunt besparen op jouw energierekening? Welke eenvoudige maatregelen jij meteen kunt nemen, die ook voordeel op leveren?
Organiseer dan een House Warming Party samen met de buren, familie of vrienden. Gratis, vrijblijvend en vooral energiebesparend! Plan meteen een party!

Energiespreekuur

We willen het voor inwoners zo gemakkelijk mogelijk maken om hun woning en energieverbruik duurzamer te maken. Vanaf 1 september gaat AltenaWoontSlim energiespreekuren in verschillende locaties van de bibliotheken in Altena organiseren.  Op de energiespreekuren kunnen jij als inwoner van Altena terecht met vragen over het verlagen van jouw energieverbruik en andere mogelijkheden om de energienota te verlagen. Omdat de bibliotheken waarschijnlijk nog beperkt open zijn kunnen de mensen nog niet gewoon binnenlopen maar kunnen er afspraken worden gepland.

De locaties en tijden van de spreekuren vind je hier.

Energiecoach bij jou thuis

Maak nu een afspraak!

House Warming Party

Maak nu een afspraak!

Energie-spreekuur

Check hier de data!