Collectieve inkoop isolatie is beëindigd.

AltenaWoontSlim heeft voor jou het nodige voorwerk gedaan: selectie van de leverancier én de producten. Wij beoordelen op: de organisatie, het productaanbod, de prijs en de garanties.

De collectieve inkoopactie isolatie is een succes! Steeds meer inwoners van Altena zien het belang in van een goed geïsoleerde woning. Warm in de winter en koel in de zomer. Een goede jas voor je woning geeft een forse besparing op de energiekosten.  Die besparing wordt steeds groter nu dat de kosten voor gas, en de belasting daarop, snel stijgen.

Isolatie: een verstandige investering in een goed woonklimaat

Omdat we nu al berichten krijgen dat de isolatiebedrijven al volop aan het plannen zijn voor dit najaar willen we voor de inwoners in Altena de collectieve inkoopactie gedurende de zomermaanden verder doorzetten. Offerte aanvragen in juli en augustus is nu ook extra aantrekkelijk. U krijgt 50% korting op een slim apparaat waarmee u online uw energieverbruik van minuut tot minuut kunt volgen.

Offerteaanvragen worden op volgorde van binnenkomst door ons opgepakt.  Afspraken voor een schouw bij u thuis worden vanaf 10 augustus 2021 ingepland.

Schrijf je nu rechts in!

Aanmelden inkoopactie isolatie